JDE SKLOUBIT ŠKOLU A KONĚ?

31.03.2019 00:02

Pokud studujete či jste studovali, jistě víte, že občas skloubit naše čtyřnohé miláčky se školními povinnostmi není vždy procházka růžovým rájem. Dokonce jsem viděla i takové typy lidí, že s koňmi skončili. Nemusíte, vždy to jde nějak udělat.

Osobně jsem toho názoru (a stále trvá), že mi škola nebude plně zasahovat do mého osobního života. Vzdáte se svých koníčků, škola skončí a co vy dál? Nic. Proto je důležité vždy najít potřebný kompromis.

Samozřejmě nejtěžší je zima, nejenže je málo prázdnin, ale tma je opravdu brzy. Proto valná většina lidí v zimě koně navštěvuje jen o víkendech, protože na ně nemají díky tmě čas, maximálně přijdou pohladit, vyčistit, pokud nemají halu či světla na jízdárně.

Musíte si určit, kolik času chcete věnovat studiu a kolik koním. Máte dvě odpolední vyučování? Super, ty dny se věnujte škole více. Ostatní dny máte kratší? Výborně, využijte volno k odreagování u koní, později je na učení čas. Záleží také, jak vám učení jde, zda se na to podíváte a už to umíme nebo si to do hlavy vyloženě šrotíte.

Shrneme si to jednoduše: vše jde, když se chce. Pokud to s koňmi a školou myslíte vážně, vždy jde najít kompromis.

Jak jste na tom vy? Studujete? Jak vy dokážete skloubit školu a koně dohromady?

Tyrolean Dream

 

Zpět

Kontakt

Teoretická škola jezdectví
Český Krumlov

© 2022 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode