Motivace

Moudro dne (1.): Pokud si něco z hloubi duše přeješ, jdi si za svým snem. Není žádný limit. Limity jsou jen a pouze v tvé hlavě. Strach a pochybnosti tě brzdí zpátky. Zažeň je a vydej se vstříc svým vizím a krůček po krůčku je pokořuj. Nevzdávej se hned při prvním nezdaru, ale vezmi to jako výzvu. Výzvu, kterou prostě chceš překonat.

Moudro dne (2.): Chyby jsou důkazem, že se o něco snažíš. Nikdo nezískal vše hned, ale také začínal od nuly. Nikdy na nic nečekej. Nečekej na to, že ti vše přistane pod nohy. Jdi a zkus to. Nevyjde to? Zvedni se a zkus to znovu. Myslíš si, že ten úžasný jezdec, co teď jezdí GP se objevil z čista jasna v kolbišti a hned začal vyhrávat? Ne. Také jezdil, také padal a taky to chtěl několikrát vzdát, ale nevzdal. Proto je tam kde je. Taky se nevzdávej.! 

Moudro dne (3.): Pokud potřebuješ poradit, zeptej se. Pokud se nezeptáš, nikdy se odpovědi nedočkáš. Pokud se zeptáš, dostaneš odpověď, poděkuj. Pokud ne, a ten člověk na tebe vyjede a ty jsi byla slušná, rozhodně to není tvoje vina. To on má problém, ne ty. Není dobré si to brát k srdci. Zbytečně se tím zatěžuješ.

Kontakt

Teoretická škola jezdectví
Český Krumlov

© 2022 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode