ČESKÝ BEZUDIDLOVÝ SPOLEK

01.05.2019 23:53

Pro nadšence ježdění bez udidla toto byl obrovský BOOM. Konečně mají možnost účastnit se soutěží tak, jak chtějí oni. Samozřejmě, pravidla tu jsou, ale když na ČJF je bezudidlové ježdění povoleno jen na hackamore, pár lidem se to nelíbilo a rozhodli se udělat spolek vlastní.

Psal se rok 2018, kdy se tři lidé dali dohromady a rozhodli se dát dohromady spolek, co zde ještě nebyl. Spolek, který umožní pořádání bezudidlových závodů v České republice.

JAKÉ DISCIPLÍNY SPOLEK POŘÁDÁ?

Anglie – parkur, drezura

Western – trail in hand, trail, western pleasure, horsemanship, western riding, pole bendign, barrel racing, key hole, frag race, reeing (+ freestyle reining), hunter under saddle, hunt seat Equitation

Dovednostní disciplíny – zkouška vyrovnanosti koně, horse agility, skoková drezura, překážková dráha, dětské hry, extreme trail

JAK SE DO SPOLKU ZAREGISTROVAT?

V anglických disciplínách musíte absolvovat dvě soutěže na hobby závodech, kde se musíte umístit v parkuru do 11 trestných bodů a parkuru ve výšce min. 70 cm nebo drezurní soutěž stupně Z s umístěním do 6. místa. Poté zašlete na ČBS žádost o vystavení licence a registrace. Pro členy spolu jsou výhody jako e-book zdarma, konzultace a poradenství v bezudidlové problematice, vzájemná podpora a sleva v obchodě Clever horse.

VÍCE NALEZNETE NA https://www.bezudidlovyspolek.cz/

Vaše Týna, Tyrolean Dream

 

Zpět

Kontakt

Teoretická škola jezdectví
Český Krumlov

© 2022 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode